Erik: 06-53747160 / Jacqueline: 06-25338996 info@hondenpensionliebra.nl

Veel gestelde vragen:

 • We verwachten eind maart twee nestje pups: 1 nestje van onze Donja X Cooper (Nova scotia duck tolling retriever). De pups krijgen een stamboom. Het tweede nestje is van Luna X Cookie (Australian Shepherd), beide ouders hebben een stamboom. Gezien de kruising krijgen deze pups geen stamboom. 
 • Via het reserveringssysteem/Aniday; rode balkje op onze homepagina kunt u reservering maken.
 • Wijzigingen Tarieven per 1 januari 2024 (zie algemene voorwaarden).
  Onze prijzen worden 14.50 euro per dag; de breng- en haaldag worden in zijn geheel in rekening gebracht.
  Zomervakantie zijn de kosten 15.50 per dag.
 • Sinds maart 2022 hebben we een HONDENUITLAATSERVICE in huis: deze extra service wordt verzorgd door Vera’s dogdaycare. uw hond wordt thuis opgehaald en naar ons pension gebracht. Daar kan uw hond de hele dag met andere honden spelen en rennen. Op het einde van de middag wordt de hond weer thuisgebracht. Kosten zijn 18,00 euro per dag. Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.verasdogdaycare.nl of bellen naar 06-38457999.
 • Vera verzorgd ook PRIVÉ HONDENTRAINING: mocht u het fijn vinden dat u hond tijdens zijn verblijf extra training (gehoorzaamheid- of behendigheidstraining) krijgt dan is dat mogelijk. Vera is tussen half 10 en half 3 in het pension aanwezig en die gaat dan met uw hond aan de slag. De kosten worden berekend naar aanleiding van uw wensen. Tijdens schoolvakanties/feestdagen zijn extra hondentrainingen niet mogelijk.
 • We hebben voor opvang buiten de schoolvakanties en voor onze dagopvanghonden de mogelijkheid tot een strippenkaart. 
 • We zijn het hele jaar geopend behalve op oudjaarsdag & nieuwjaarsdag dan zijn wij gesloten. U kunt u hond brengen op 30 december en weer ophalen op 2 januari 2025. 
 • Niet alle rassen zijn geschikt voor de groepsopvang; honden die derhalve alleen in de kennel moeten, worden in de schoolvakanties niet aangenomen.
 • Wij nemen geen “risicorassen”meer aan, hoe sociaal ze ook kunnen zijn.
 • Tussen 22 juli t/m 4 augustus geen dagopvang met druppel.  
 • Op deze pagina kunt u de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen van ons hondenpension volgen.
 • Heeft u vragen over onze tollers dan kunt u mailen of bellen. 

 

GASTENBOEK

★★★★★

Karin de Haas: "We hebben Diesel een paar keer bij jullie laten logeren (want zo noem ik dat) zodat wij zelf op vakantie konden. Het was buitengewoon fantastisch bij jullie en zo gauw wij weer op vakantie kunnen komt Diesel snel weer naar jullie. Het lijkt wel een dierenhotel daar bij jullie. Alles voor de dieren die er zitten. fantastisch gewoon. bedankt voor de jaren dat Diesel bij jullie heeft mogen verblijven. Petje af en sjappooo voor jullie allemaal"

"Gerla van Benthem: Onze golden retriever pup gaat twee dagen in de week met heel veel plezier naar Liebra! Wat een geluk om zo'n adres in de buurt te hebben."

Hondenpension Liebra 

Hondenpension Liebra 
Zoggelsestraat 110
5384 VE Heesch
Erik: +31653747160
Jacqueline: +31625338996

info@hondenpensionliebra.nl

Informatie 

Je titel komt hier

Contact

 

+31653747160

Erik

!