0412-451639 / Erik: 06-53747160 / Jacqueline: 06-25338996 info@hondenpensionliebra.nl

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Openingstijden: Halen en brengen van u hond kan op de volgende tijden:

Maandag t/m vrijdag van 9.30 en 10.30 uur en tussen 16.30 en 17.30 uur.

Zaterdag van 9 tot half 11 en tussen 16.00 en 17.00 uur.

Op zon- en feestdagen om 11 uur halen en brengen  (Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.)

Prijzen:

Wij rekenen voor alle honden (groot-klein) per 1 januari 2023; 14.00 euro per dag. De dag van brengen wordt altijd in zijn geheel gerekend. De ophaaldag rekenen we halve dagen uitgezonderd zon en feestdagen dan wordt de hele dag in rekening gebracht. 

In schoolvakanties zijn de kosten 15.00 euro per dag.

Bij meerdere honden van dezelfde eigenaar krijgt u een korting van 10 % vanaf de tweede hond. Wij hebben de beschikking over een pinapparaat.

Wilt u dat uw hond alleen in een verblijf/kennel komt dan zijn de kosten 25 euro per dag.

zomervakantie:

In de zomervakantie (bouwvak) plannen we altijd 2 honden in een verblijf. Mocht het zo zijn dat u hond alleen in een kennel moet verblijven, dan zijn de kosten 20 euro per dag, per hond.

Verplichte Vaccinaties:

Uw hond dient als volgt gevaccineerd te zijn: 1 keer in de 3 jaar een grote cocktail (Hondenziekte, Parvo, Besmettelijke leverziekte en ziekte van Weil). Jaarlijks dient de neusdruppel tegen kennelhoest (Para-influenza en Bordetella) gegeven te worden. Ook een titerbepaling mag ingezet worden om aan de vaccinatieplicht te voldoen. Gezien titerbepalingen niet voorhanden zijn voor de ziekte van Weil en kennelhoest dienen deze vaccinaties wel jaarlijks gegeven te worden.

Veiligheid:

Om de veiligheid van alle honden te waarborgen, is een bewijs van enting noodzakelijk. Helaas zijn we genoodzaakt om uw hond te weigeren als u hieraan niet kunt voldoen. Tijdens het verblijf van uw hond blijft het inentingsboekje bij ons.

Niet alle rassen zijn geschikt voor de groepsopvang; honden die derhalve alleen in de kennel moeten, worden in de schoolvakanties niet aangenomen.  Wij nemen dan geen “risicorassen” aan, hoe sociaal ze ook kunnen zijn.

Loopsheid:

Het brengen van een loopse teef gebeurt geheel op eigen risico. Uw hond is wel welkom bij ons.

Medicijngebruik:

Zorg bij eventueel medicijngebruik van uw hond, voor een duidelijke gebruiksaanwijzing en voldoende medicijnen. Wij zorgen voor de juiste toediening.

Ziekte/verwonding:

Mocht uw hond onverhoopt ziek worden of gewond raken, dan kunt u erop rekenen dat uw dierbare viervoeter met de nodige zorg omringd zal worden. Eventuele kosten van een dierenarts worden aan u doorberekend. (Zie ook aansprakelijkheid.)

Manden:

Manden/ kleedjes/speeltjes mag u meenemen buiten de schoolvakanties. In de zomervakantie accepteren wij geen Mand of bench. Alles wat u meeneemt is op eigen riscico.

Aanlijnen:

U dient uw hond aangelijnd te houden op het erf tot wij de hond van u over hebben genomen.

Aansprakelijkheid:

Mocht uw hond onverhoopt iets overkomen als gevolg waarvan wij kosten moeten maken, zoals dierenartskosten, dan brengen wij deze bij u in rekening. Het betreden van ons erf geschiedt op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade.

Reserverings- en annuleringskosten:

  • Wij brengen geen reserveringskosten in rekening als uw hond daadwerkelijk op de gereserveerde dagen komt.
  • Blijkt dat uw hond na de reservering toch niet kan komen, dan gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:
  • U annuleert tot 2 maanden vóór het ingaan van de overeenkomst:
  • reserveringskosten van 25 euro worden in rekening gebracht.
  • U annuleer tot 1 maand vóór het ingaan van de overeenkomst: 50% van de gereserveerde dagen wordt in rekening gebracht.
  • U annuleert tot 1 week vóór het ingaan van de overeenkomst: 75% van de gereserveerde dagen wordt in rekening gebracht.
  • U annuleert binnen 1 week vóór het ingaan van de overeenkomst: 100% van de gereserveerde dagen wordt in rekening gebracht.

Bij een verklaring van uw dierenarts dat uw hond ziek is of is komen te overlijden, brengen wij geen kosten in rekening.

Handtekening akkoord algemene voorwaarden