0412-451639 / Erik: 06-53747160 / Jacqueline: 06-25338996 info@hondenpensionliebra.nl

Dagopvang/Haal en thuisbrengservice

DAGOPVANG: u brengt uw hond naar het hondenpension. Uw hond kan de hele dag spelen met andere honden en ’s avonds kunt u uw hond weer komen ophalen. Om hiervoor in aanmerking te komen moet u de hond minimaal 3 keer per maand brengen naar de dagopvang. U betaald dan voor 14 keer 130 euro. U krijgt ook een druppel, zodat u uw hond kan brengen en ophalen afhankelijk van uw werktijden.

HONDENUITLAATSERVICE: deze extra service wordt verzorgd door Vera’s dogdaycare. uw hond wordt thuis opgehaald en naar ons pension gebracht. Daar kan uw hond de hele dag met andere honden spelen en rennen. Op het einde van de middag wordt de hond weer thuisgebracht. Kosten zijn 16.50 euro per dag. Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.verasdogdaycare.nl of bellen naar 06-38457999.

PRIVÉ HONDENTRAINING: mocht u het fijn vinden dat u hond tijdens zijn verblijf extra training (gehoorzaamheid- of behendigheidstraining) krijgt dan is dat mogelijk. Vera is de de hele dag in het pension aanwezig en die gaat dan met uw hond aan de slag. De kosten worden berekend naar aanleiding van uw wensen. Tijdens schoolvakanties/feestdagen zijn extra hondentrainingen niet mogelijk.