Erik: 06-53747160 / Jacqueline: 06-25338996 info@hondenpensionliebra.nl

DAGOPVANG: u brengt uw hond naar het hondenpension. Uw hond kan de hele dag spelen met andere honden en ’s avonds kunt u uw hond weer komen ophalen. Om hiervoor in aanmerking te komen moet u de hond minimaal 1 keer per week komen naar de dagopvang. U betaald dan voor 14 keer 135 euro. De strippenkaart is een half jaar en op werkdagen geldig. U krijgt ook een druppel, zodat u uw hond kan brengen en ophalen tussen 7 uur in de ochtend en 19.00 uur in de avond.

HONDENUITLAATSERVICE: Deze extra service wordt verzorgd door Vera’s dogdaycare. uw hond wordt thuis opgehaald en naar ons pension gebracht. Daar kan uw hond de hele dag met andere honden spelen en rennen. Op het einde van de middag wordt de hond weer thuisgebracht. Kosten zijn 17.50 euro per dag. Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.verasdogdaycare.nl of bellen naar 06-38457999.

PRIVÉ HONDENTRAINING: mocht u het fijn vinden dat u hond tijdens zijn verblijf extra training (gehoorzaamheid- of behendigheids training) krijgt dan is dat mogelijk. Vera is de de hele dag in het pension aanwezig en die gaat dan met uw hond aan de slag. De kosten worden berekend naar aanleiding van uw wensen.

Tijdens schoolvakanties/feestdagen zijn extra hondentrainingen niet mogelijk.

Behendigheid training honden pension Liebra

GASTENBOEK

★★★★★

Karin de Haas: "We hebben Diesel een paar keer bij jullie laten logeren (want zo noem ik dat) zodat wij zelf op vakantie konden. Het was buitengewoon fantastisch bij jullie en zo gauw wij weer op vakantie kunnen komt Diesel snel weer naar jullie. Het lijkt wel een dierenhotel daar bij jullie. Alles voor de dieren die er zitten. fantastisch gewoon. bedankt voor de jaren dat Diesel bij jullie heeft mogen verblijven. Petje af en sjappooo voor jullie allemaal"

"Gerla van Benthem: Onze golden retriever pup gaat twee dagen in de week met heel veel plezier naar Liebra! Wat een geluk om zo'n adres in de buurt te hebben."

Hondenpension Liebra 

Hondenpension Liebra 
Zoggelsestraat 110
5384 VE Heesch
Erik: +31653747160
Jacqueline: +31625338996

info@hondenpensionliebra.nl

Informatie 

Je titel komt hier

Contact

 

+31653747160

Erik

!