Erik: 06-53747160 / Jacqueline: 06-25338996 info@hondenpensionliebra.nl

KLEINSCHALIG 
VERBLIJF

We zijn kleinschalig, dat heeft veel voordelen:

In het pension zijn binnen- en buitenverblijven aanwezig. De binnenverblijven zijn ruim opgezet om uw hond een aangenaam verblijf te kunnen bieden. De honden zullen hun verblijf doorbrengen met één of twee logeetjes zodat ze samen gezellig kunnen spelen. Voordat ze een logeetje krijgen kijken we natuurlijk eerst of de karakters bij elkaar passen.

In het binnenverblijf en buitenverblijf hebben de honden de beschikking over vers drinkwater.

Een hondenmand kan je zelf meenemen wel op eigen risico. Als het in de winter te koud wordt dan is er ook verwarming aanwezig.

4 x buitenverblijf waar de honden bij mooi weer kunnen verblijven.

Dagopvang mogelijk

 

VOOR, TIJDENS & NA HET VERBLIJF 

Voordat u uw hond komt brengen zal deze wel een aantal vaccinaties moeten hebben. De volgende vaccinaties stellen wij verplicht:

  • De jaarlijkse cocktail
  • Kennelhoest (bordetella en dan de neusspray)

Deze vaccinaties dienen twee weken van te voren te zijn toegediend en mogen maximaal een jaar oud zijn bij het ophalen van uw hond.

Tevens dient uw hond vrij te zijn van vlooien en wormen. De beste manier om dat te realiseren is om uw hond voor het verblijf te behandelen.. Het is verstandig de hond na een langdurig verblijf, bij thuiskomst nog een keer extra te ontwormen. De hond dient dan natuurlijk wel al volgens de richtlijnen ontwormt te zijn.

Dierenpension Liebra
Hondenpension Liebra

DUURZAAMHEID

Wij denken graag aan toekomst van mens & dier. Daarom wekken wij bij ons pension duurzame energie op door middel van zonnepanelen.

Hondenpension Liebra 

Hondenpension Liebra 
Zoggelsestraat 110
5384 VE Heesch
0412-451639
Erik: +31653747160
Jacqueline: +31625338996

info@hondenpensionliebra.nl

Informatie 

Je titel komt hier

Contact

0412-451639

!