Erik: 06-53747160 / Jacqueline: 06-25338996 info@hondenpensionliebra.nl

Welkom bij Hondenpension Liebra

Voor de zomervakantie van 19 juli t/m 6 augustus 2024 zijn wij al helemaal volgeboekt.

Treat Yourself. Spend a Day at the Spa

Over ons

Wij zijn Erik en Jacqueline van Nistelrooij. We hebben 2 kinderen Lieke en Bram en 5 honden Luna, Tibbe, Donja, Cooper en Nova. Jacqueline is werkzaam in het onderwijs en Erik is werkzaam bij Buts-Meulenpas. In 1997 heeft Jacqueline een opleiding gevolgd tot honden en kattenpensionhouder. We hebben altijd al een passie voor honden gehad en na een verhuizing is het idee ontstaan om honden te gaan opvangen. Inmiddels hebben we een mooie locatie waar we de honden een leuke vakantie kunnen geven. Samen hebben we veel verschillende hondenrassen gehad, maar uiteindelijk zijn we verliefd geworden op de Nova Scotia Duck Tolling Retriever (ook wel tollers genoemd). Inmiddels hebben we 5 tollers. Deze mooie honden zijn leergierig, enthousiast en sociaal; perfect voor ons! Sinds maart 2022 werken we samen met Vera’s dogdaycare. Vera is 21 jaar en heeft sinds 2 jaar haar eigen ophaal- en thuisbrengservice. In de avonden traint ze honden op gehoorzaamheid en agility. Vera haalt in de ochtend de honden thuis op en laat haar honden uit op onze speelweides. Op het einde van de dag worden de honden weer thuisgebracht. Vera is de hele dag met de honden in de weer en dit is een aanwinst voor ons hondenpension.

Hondenpension Liebra
Uitlaatservice

Deze extra service wordt verzorgd door Vera’s dogdaycare. uw hond wordt thuis opgehaald en naar ons pension gebracht. 

Hondentraining 

Mocht u het fijn vinden dat u hond tijdens zijn verblijf extra training (gehoorzaamheid- of behendigheidstraining) krijgt dan is dat mogelijk. 

Kleinschalig verbrlijf 

In het pension zijn binnen- en buitenverblijven aanwezig. De binnenverblijven zijn ruim opgezet om uw hond een aangenaam verblijf te kunnen bieden. 

Duurzaamheid

Wij denken graag aan toekomst van mens & dier. Daarom wekken wij bij ons pension duurzame energie op door middel van zonnepanelen.

Dagopvang

Wanneer u uw hond naar ons hondenpension brengt, bieden we een dagelijks plek waar uw trouwe viervoeter de hele dag kan genieten van het spelen met andere honden. Aan het einde van de dag, kunt u uw hond weer ophalen. Om van deze service gebruik te kunnen maken, is het noodzakelijk dat u uw hond minimaal één vaste dag in de week naar onze dagopvang brengt en een strippenkaart met druppel aanschaft. Wilt u zomaar een keer uw hond naar de dagopvang brengen dan gelden de haal- en brengtijden (tussen half 10 en half 11 en ophalen tussen 16.30 en 17.30 uur). Op zon- en feestdagen is de dagopvang gesloten (De dagopvang is wel open op feestdagen die buiten het weekend vallen voor baasjes die een druppel/strippenkaart hebben).  

Strippenkaart

Voor deze frequente bezoeken bieden wij een voordelige optie: een strippenkaart van €135 voor 14 bezoeken. Deze kaart is een half jaar geldig en kan op werkdagen worden gebruikt. De dagopvang is alleen te betreden met een toegangsdruppel, waarmee u tussen 7:00 uur ’s ochtends en 19:00 uur ’s avonds uw hond kunt brengen en ophalen. LET OP! Alleen met een druppel kunt u gebruik maken van de dagopvang, tussen 7 uur in de ochtend en 19.00 uur in de avond. 

GASTENBOEK

★★★★★

Karin de Haas: "We hebben Diesel een paar keer bij jullie laten logeren (want zo noem ik dat) zodat wij zelf op vakantie konden. Het was buitengewoon fantastisch bij jullie en zo gauw wij weer op vakantie kunnen komt Diesel snel weer naar jullie. Het lijkt wel een dierenhotel daar bij jullie. Alles voor de dieren die er zitten. fantastisch gewoon. bedankt voor de jaren dat diesel bij jullie heeft mogen verblijven. petje af en sjappooo voor jullie allemaal"

"Gerla van Benthem: Onze golden retriever pup gaat twee dagen in de week met heel veel plezier naar Liebra! Wat een geluk om zo'n adres in de buurt te hebben."

Hondenpension Liebra 

Locatie 

Erik en Jacqueline v. Nistelrooij
Zoggelsestraat 110
5384VE Heesch
0412-451639
Erik: +31653747160
Jacqueline: +31625338996
info@hondenpensionliebra.nl

Contact

06-53747160

!